trainers

Ons team

Bernice

Ik ben Bernice Godschalk. Ik ben getrouwd met Wim en woon in Druten. Ik doe mijn hele leven al aan sport. Van Jazz balet, wedstrijdzwemmen, wielerwedstijden tot marathons hardlopen aan toe. Niets is te veel. Daarnaast altijd groepslessen gevolgd en zo per ongeluk het vak van het lesgeven ingerold. Lesgeven vind ik erg leuk om te doen. Klanten die ik al jaren train maar ook nieuwe klanten die twijfelen of ze dat allemaal wel kunnen en in zich hebben. En als ze en paar maanden later mij er compleet uit trainen, geeft mij dat een enorme kick en is mijn doel met deze klanten helemaal geslaagd! Maar wat zeker ook belangrijk is, is de persoonlijke aandacht. Soms is even een bakkie koffie na de les met een praatje erbij net zo belangrijk als de hele les zelf. Naast Club West heb ik een baan als HR manager bij een e-commerce berijf in Venray. Ook dat doe ik met veel plezier.

Jeroen

Ik ben Jeroen Vos en samen met Bernice eigenaar van Club West. Ik ben inmiddels al ruim 10 jaar werkzaam in de fitnessbranche. Wekelijks train ik met veel plezier een groep fanatieke HIIT-sporters. Daarnaast verzorg ik veel achter de schermen bij Club West en ben ik bezig met onder andere het geven van Personal Training. Tot slot geef ik ook leiding aan Fox Fitness , Crossfit Maas & Waal en Personal Gym Maas en Waal. Alles om het sporters in Maas en Waal naar hun zin te maken en ieder op zijn manier te laten werken aan hun gezondheid. Hopelijk zie ik je snel binnen onze mooie club!

TOINE


Mijn naam is Toine van Hulst en al een aantal jaren spinning en RPM instructeur bij eerst Flash en nu club West. Ik woon in Druten samen met mijn vrouw en 2 kinderen. Daarnaast ben ik teamleider op een vmbo school in Utrecht. Als hobby …. vrijwel alles wat met fietsen te maken heeft; wielrennen, mountainbiken, meerdaagse MTB trails, etc. en natuurlijk niet te vergeten het carnaval. Club West is weer mijn ouderwets gezellig clubje, waarbij het samen sporten voorop staat. Kom het ook eens ervaren!

LEON


Ik ben Leon Derksen en ik woon samen met mijn vrouw en dochter van in Beuningen. Sporten is een deel van mijn leven en dat doe ik al heel lang met de groepslessen van Less Mills. Ongeveer 20 jaar geleden ben ik begonnen met Bodypump. Zeven jaar geleden ben ik opgeleid tot instructeur Bodypump en ondertussen geef ik het dus zelf! Dit doe ik met heel veel plezier. En nu ondertussen bij mijn 3de sportschool en dit is zeker een blijvertje. Hopelijk kan ik je een keer verwelkomen in mijn lessen en dan wordt je hopelijk net zo verslaafd aan Bodypump als ik.

Cindy


Beste sporter, Ik ben Cindy en ik woon in Beneden Leeuwen. Naast mijn kantoorbaan geef ik met veel plezier Grit Strength trainingen. Ik zie je graag een keer in een les en help je graag naar je doelen!

antoinette


Mijn naam is Antoinette Dinnessen en ik woon samen met mijn man Rob en Saarlooswolfhond Bor in Balgoij. Ik ben groepsles instructrice bij ClubWest .Ik geef Bodypump, Xcore, spinning en Clubmix. Ik geef al 20 jaar les en doe het nog steeds met ontzettend veel plezier. Daarnaast werk ik ook in de mode en deze 2 passies hoop ik nog lang te kunnen combineren.

rob


Ik ben Rob van Dam en geef sinds enkele jaren spinning lessen. Eerst bij het oude Flash en nu alweer 1,5 jaar bij Club West. Ik houd ervan om lekker veel verschillende muziek te combineren in 1 les. Van Armin van Buuren tot jaren 70, alles is prima, als je er maar lekker op los kunt gaan. In mijn vrije tijd zit ik ook veel op de racefiets. Ik woon in Puiflijk. Ik heb een lief dochtertje van 5, Maud.

claudia


Mijn naam is Claudia van den Braak. Ik ben sinds 2019 actief als spinning instructeur en heb op dit moment mijn vaste spinningtraining op de vrijdagochtend staan. Ik probeer zoveel mogelijk verschillende muziekstijlen in mijn “lijstjes” te combineren tot lekkere, pittige en afwisselende trainingen. De vrijdagochtend wordt goed bezocht door onze spinners, maar er zijn altijd nog plekjes over. Dus sluit je aan en doe samen met mij en de andere spinners nog een bakkie koffie als afsluiting. Tot snel!

Alec


Ik geef al bijna 25 jaar spinning. Ik hou van muziek en laat graag aparte dingen horen. Mijn doel en plezier is om de klant zover te krijgen dat hij meer gegeven heeft dan zijn of haar plan was. Diep gaan in sport is lekker! Dagelijks ben ik bezig als eigenaar van Adviba. Wij doen zonwering, rolluiken, horren, dakramen montage en service Ik zie je graag verschijnen in mijn les!

marijke


Ik ben Marijke, de 35 gepasseerd  Al sinds mijn 18e sta ik voor de groep voor het geven van sportlessen. Ooit ben ik begonnen als Body Combat instructeur en fitnessbegeleider naast mijn studie. Inmiddels geef ik ook Body Pump en GRIT. Superleuke programma die mij en andere helpen fit te blijven naast een drukke job! Niks heerlijker om de stress van de dag weer te parkeren. Zelf ben ik ook graag aan het hardlopen met mijn grootste vriend en viervoeter Bootch. Uit interesse voor voeding heb ik in 2015 een opleiding tot Orthomoleculair Gewichtsconsulent gevolgd. Dus ook voor vragen over ‘gezond’ eten kun je bij me terecht. Graag tot gauw!!!

Pieter


Linda


Mijn naam is Linda Roelofs, en samen met mijn man Wouter en onze twee zonen wonen wij in Appeltern. Al van jongs af aan heb ik altijd heel veel gesport, met name het (wedstrijd) skiën was en is echt mijn passie. Na het behalen van mijn ski diploma’s ging ik naar het Cios en daar heb ik als hoofdvak Dans/ Aerobics en keuze vak fitness afgerond en ben ik gelijk aan de slag gegaan als groepsfitness instructeur en heb ik altijd diverse aerobics lessen gegeven. Bij Club West geef ik met heel veel plezier op dinsdag- en donderdag avond de Xcore en Body Pump. Daarnaast geef ik ook sprint les.

sANDRA


Beste sporters, Mijn naam is Sandra van Leur en ik woon ruim 19 jaar in Dreumel, met mijn partner Mark, en onze hond, Chevy. Dansen is en hoort bij mijn leven. Ik ben begonnen met dansen toen ik zes jaar was, nu ruim 39 jaar later dans ik nog steeds met veel plezier. In 2005 ben ik begonnen met kinderen danslessen te geven, wat ik nog steeds doe, maar sinds 2019 ben ik ook Zumba instructeur. Zumba is een fitnessprogramma dat is gebaseerd op Latijns-Amerikaanse dans, zoals de salsa, merengue, samba en cumbia. Zumba betekent zoveel als snel bewegen en lol hebben. Ik heb er zin in om met jullie te dansen en fun te hebben, om aan de conditie te werken en om calorieën te verbranden met Zumba basic. Groetjes Sandra

Olga


Mijn naam is Olga, Mijn passie voor muziek, dans en sport gaat terug naar mijn 10e levensjaar. Na een dansopleiding (leidster) en diverse cursussen ben ik op vrije jonge leeftijd les gaan geven, gedreven door ontwikkelingen op het gebied van gezondheid werd dit naast hard werken vanzelf een levensstijl. Naast mijn leuke baan binnen de afdeling HRM en moeder zijn geef ik Zumba, Zumba Gold en POUND fit, en hoop dit nog lang te mogen doen. Ik verheug me erop jullie eens per 4 weken een extra POUND les te geven binnen de sfeervolle setting van Club West. Gezien de volle lessen bij Linda op de donderdag, is het super om wat extra aan te kunnen bieden voor de leden. In mijn cardio drum Jam session leg ik de nadruk o.a. op lichaamshouding, ritme en expressie. In een land met talloze regeltjes is het ook weleens heerlijk om even uit de band te springen, even niet braaf te hoeven zijn. En niet altijd het maximale van jezelf te vragen maar meer genieten en ja ook eens luid mag zijn. Het is soms meer dan nodig om je hoofd af en toe leeg te drummen en dat samen op heerlijke muziek maakt dat jij na POUND FIT workout voldaan de les verlaat. Progress over perfection is mijn motto. So Rock with me!

Merel


Ik ben Merel van Hees en woon in Beneden-Leeuwen. Sporten is altijd al een grote hobby geweest. Begonnen met dans; van jazz en klassiek tot hiphop. En na een blessure de fitness ingerold.
Ik werk als communicatieadviseur en sinds kort wissel ik dit af met het geven van GRIT trainingen. Ontzettend leuk om van mijn sportpassie nu ook mijn werk te maken. Tot snel in de les!

Danielle